A doua ediție a concursului ,,Glasuri cristaline”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 13, 2016 18:48

A doua ediție a concursului ,,Glasuri cristaline”

Marți, 12 aprilie, Centrul Cultural ,,G. M. Zamfirescu” din Satu Mare a găzduit concursul județean de interpretare vocală ,,Glasuri cristaline”, organizat de cadrele Grădiniței cu Program Prelungit ,,Voinicelul”. În competiție au fost înscriși 160 de copii de la 17 gradinițe din județ.

Din dorința de a scoate în evidență talentul copiiilor și de a le împărtăși cât mai multe cântece, cadrele didactice ale grădiniței ,,Voinicelul” din Satu Mare au organizat a doua ediție a concursul județean de interpretare vocală ,,Glasuri cristaline”.

Juriul format din Nicu Miclăuș, inspector școlar pentru activități extrașcolare, Leontina Ghiț, inspector preșcolar, Mariana Toth, directorul Grădiniței cu Program Prelungit ,,Voinicelul” și Mirela Sabou absolventă a Școlii Populare de Artă a avut sarcina dificilă de a acorda premii prichindeiilor de la 17 grădinițe din județul Satu Mare.

Marele premiu la categoria grupurilor vocale, nivelul I a fost câștigat de Grădinița Mondiala, Grupul vocal  al Albinuțelor hărnicuțe, iar la nivelul II premiul I a fost câștigat de Grădinița din Mădăras. La categoria soliștilor, la nivelul I, Ayanna Pop a fost câștigătoarea marelui premiu, iar Bota Darius a fost premiantul de la nivelul al II-lea al categoriei soliștilor.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42330"]