A șaptea ediție a Cupei Cetate Ardud

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 4, 2015 16:00

A șaptea ediție a Cupei Cetate Ardud

Week-endul acesta oraşul Ardud găzduieşte cea mai mare competiţie de lupte a finalului de an. Cupa Cetate Ardud a ajuns la ediţia a şaptea şi se pare că va bate recordul de participare. Aproximativ 400 de sportivi din opt ţări şi-au anunţat deja participarea.

Conform satumaresport.ro la sala de sport a Liceului Tehnologic din localitate pregătirile sunt în toi. La ora de start vor fi finalizate lucrările la tribunele care pot oferi 400 de locuri asistenţei prezente. Toată suflarea din zonă, de la antrenori, la luptători, de la mic la mare se implică pentru ca acest eveniment să iasă ca la carte.

Ungaria, Ucraina, Croaţia, Slovacia, Polonia, Serbia, Rep. Moldova şi România sunt ţările care sâmbătă se vor întrece pe cele două suprafeţe de saltele, la diferite categorii de vârstă şi greutate. Din ţară sosesc luptători de la marile centre din București, Piatra Neamț, Bacău, Suceava, Rădăuți, Botoșani, Câmpulung, Pitești, Brașov, Oradea, Arad, Timișoara, Caransebeș, Baia Mare, Zalău, Bistrița, Turnu Severin, dar şi personalităţi marcante, precum Ştefan Rusu, campion olimpic, mondial şi european, sau Nicolae Gincă, vice-campion olimpic, Simion Popescu, medaliat cu bronz la Olimpiadă, iar lista poate continua. Nu vor lipsi oficiali din partea F.R. de Lupte, în frunte cu vice-preşedintele Dumitru Mugurel, Vasile Gui, Lazăr Ovidiu, Ioan Crăciun, Francisc Gyarmati şi Adrian Olteanu.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36435"]