A V-a ediție Fashion’s Night Out, un regal vestimentar

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 10, 2016 15:15

A V-a ediție Fashion’s Night Out, un regal vestimentar

Cea de-a V-a ediție a evenimentului Fashion’s Night Out a avut loc sâmbătă, 9 aprilie la restaurantul Esedra din Satu Mare. Cei mai renumiți creatori de modă din zona de Nord Vest a României dar și cei aflați la început de drum și-au prezentat colecțiile de primăvară-vară într-o atmosferă ca de basm.

Printre designerii care și-au prezentat colecțiile în cadrul evenimentului Fasion’s Night Out s-au numărat  Adalin, Alexandra Catargiu, Cosmin Mureşan, Inedit, Karra Launi, L`Atelier Ioana Călin, Ramona Năprădean și Spencer by Ciprian Crăciun.

Culorile vibrante și pastelate, dantela, voalul și mătasea, printurile geometrice și florale sunt vedetele din acest sezon în materie de vestimentație feminină. În ceea ce privește rochiile de mireasă, Ioana Călin spune că vedeta în acest sezon este taftaua. Designer-ul a prezentat în cadrul evenimentului colecția “Belive în fairytales”.

În cea ce-i privește pe domni, designer-ul Ciprian Crăciun, semnatarul colecțiilor „SPENCER”, le propune pentru acest sezon o linie vestimentară numită „Evoluția ilicelor” care încearcă să readucă în prim-plan vestele de bărbați.

Fashion’s Night Out, organizat în Satu Mare, are menirea de a promova branduri renumite din industria modei locale, designeri consacraţi din zona de Nord-Vest a ţării cât şi pe cei aflaţi la început de drum.

A V-a ediție Fashion’s Night Out, un regal vestimentar –>> http://goo.gl/4PNkfG

Posted by TV1 Satu Mare on 10 Aprilie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42154"]