Accident deosebit de grav pe strada Inăului

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 31, 2016 21:36

Accident deosebit de grav pe strada Inăului

Un accident deosebit de grav a avut loc sâmbătă seara în municipiul Satu Mare pe strada Inăului. În urma acestuia a rezultat decesul șoferului, un bărbat de 39 de ani. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional. 

Sâmbătă, la ora 19:11, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe raza localităţii Satu Mare.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu o altă ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu un copac, au rezultat două victime încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii.

Din nefericire, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, una dintre victime, un bărbat, în vârstă de aproximativ 39 de ani, care se afla în stop cardio respirator la momentul sosirii pompierilor, nu a supravieţuit. Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celeilalte victime, aceasta, ulterior fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare. Inspectoratul Județean de Poliție spune că accidentul a avut loc din cauza faptului că șoferul a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe partea dreaptă a direcției sale de mers.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49385"]