ACCIDENT între Odoreu și Băbășești

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 17, 2017 14:29

ACCIDENT între Odoreu și Băbășești

Un accident cu 4 victime a avut loc astăzi între localitățile Odoreu și Băbășești. Șoferul unui autoturism marca Dacia Logan ar fi pierdut controlul volanului, a derapat și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Soția lui și cei doi copii aflați în autoturism au fost duși la spital cu multiple răni. 

Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 11:30. La fațalocului s-au deplasat mai multe echipaje de la I.S.U. “Someş” Satu Mare, două SMURD (terapie intensivă mobilă şi echipaj de prim ajutor) şi două echipaje de descarcerare, dar şi un echipaj al serviciului de ambulanţă judeţean (SAJ Satu Mare). În autoturismul condus de un bărbat se mai aflau o femeie și doi copii care în urma impactului au suferit multiple răni.  Pompierii au asigurat măsurile specifice, concomitent cu acordarea primului ajutor medical pasagerilor autovehicului implicat în accident.
Trei dintre victime (un adult şi doi copii), care prezentau leziuni uşoare au fost preluate de echipajele SMURD, ulterior, acestea fiind transportate la Unitatea Primiri Urgenţe din Satu Mare pentru continuarea investigaţiilor medicale.

A patra victimă, şoferul autoturismului, a primit asistenţă medicală la faţa locului, dar a refuzat transportul la spital.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54284"]