ACCIDENT MORTAL ÎN IOJIB

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra martie 15, 2017 10:34

ACCIDENT MORTAL ÎN IOJIB

O femeie în vârstă de 58 de ani a decedat într-un tragic accident ce a avut loc în această dimineață pe DN 1C, în localitatea Iojib. Femeia, aflată la volanul unui autoturism, a intrat frontal sub remorca unui Tir, condus de un tânăr de 25 de ani, acesta din urma fiind și vinovat pentru producerea accidentului.  

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 06.05, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 1C, în localitatea Iojib. La faţa locului, au fost dislocate forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare şi o ambulanţă tip S.M.U.R.D.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, vinovat de producerea accidentului s-ar face șoferul autotrenului, în vârstă de 25 de ani, din Baia Mare.

Acesta, la un viraj spre dreapta, nu s-a asigurat și a intrat pe contrasens. Din sens opus mergea spre Baia Mare o femeie în vârstă de 55 de ani din Satu Mare, care a intrat cu autoturismul sub remorca autotrenului, În cele din urmă victima a decedat.

În urma impactului violent, dintre un autoturism și un autotren, conducătorul autoturismului a rămas blocat în mașină. După ce a fost extrasă din maşină, de către echipajul de terapie intensivă S.M.U.R.D., ajuns primul la locul accidentului, victimei i-au fost aplicate manevre de resuscitare, deoarece era în stare de inconștiență. Din nefericire, aceasta nu a mai putut fi salvată. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 58 de ani, care a fost declarată decedată.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54698"]