Afacere de succes la marginea comunei Vetiş

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iunie 3, 2016 17:48

Afacere de succes la marginea comunei Vetiş

Mircea Manţa, un cetăţean austriac pus pe business a decis în urmă cu câţiva ani să părăsească ţara lui Mozart şi să încerce marea cu degetul pe plaiuri mioritice, în judeţul Satu Mare. Omul şi-a deschis o afacere în comuna Vetiş şi spune mândru că dacă nu încerci să îţi întreci condiţia vei sta mereu în umbra celor mari. Fabrica de bolţari pe care Mircea Manţa o manageriază se prezintă ca fiind o companie care a evoluat incredibil ultimii ani şi care se poate lua la trântă chiar şi cu marile concerne autohtone.

Întreprinzătorul austriac cu nume sută la sută autohton, zâmbeşte de fiecare dată când vorbeşte despre afacerea sa, una care produce pe zi ce trece din ce în ce mai mult şi care s-a dezvoltat într-un ritm accelerat datorită curajului, ambiţiei şi muncii susţinute.

Manţa spune că nici nu se gândeşte să nu îşi extindă afacerea în următorii ani pentru că vrea să demonstreze că se poate trăi bine în România dacă ai un plan bine pus la punct şi dacă nu încetezi niciodată să perseverezi.

Din sufrageria sa, Mircea Manţa spune că viitorul sună bine în România dacă îţi place ceea ce faci şi dacă crezi neîncetat şi suficient de tare în idealuri.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="44541"]