ALDE răspunde interpelărilor

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 25, 2016 19:02

ALDE răspunde interpelărilor

 

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi deputatul ALDE Ovidiu Silaghi au susţinut vineri, la sediul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor o conferinţă de presă în cadrul căreia au ţinut să răspundă unor interpelări lansate în ultima perioadă de către reprezentanţii PNL.

Cei din PNL au cerut conducerii Consiliului Judeţean să răspundă la unele aspecte cu privire la absorbţia banilor europeni şi la starea infrastructurii rutiere a judeţului Satu Mare. Preşedintele Adrian Ştef nu a stat prea mult pe gânduri şi le-a pregătit oamenilor care se confundă cu ,,partidul neliberal’’ o serie de cifre mai mult decât concludente.

Ştef a ţinut, de asemenea, să-i transmită deputatei Andreea Paul Vass că pe timpul Guvernului Boc, banii pentru drumurile judeţene practic nu existau.

Fostul ministru al Transporturilor, deputatul ALDE Ovidiu Silaghi, i-a atras atenţia deputatei de Ţara Oaşului, spunându-i că în negocierea Programului Operaţional de Transporturi care s-a făcut în perioada 2008-2009 au existat numeroase lacune.

La conferinţa de presă care a avut loc vineri la sediul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor a participat şi consilierul judeţean ALDE, Dăliana Lazăr.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41477"]