ALDE şi-a întărit echipa cu fostul prefect Radu Giurcă

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare mai 11, 2016 19:09

ALDE şi-a întărit echipa cu fostul prefect Radu Giurcă

Echipa Alianţei Liberalilor şi Democraţilor continuă să se întărească. Fostul democrat-liberal Radu Giurcă s-a alăturat formaţiunii conduse de Adrian Ştef şi promite că va investi întreaga sa pricepere şi experienţă în susţinerea adevăratului liberalism.

Anunţul că echipa Alianţei Liberalilor şi Democraţilor prinde din ce în ce mai multă putere a fost făcut miercuri de co-preşedintele Organizaţiei Municipale a partidului Adrian Ştef, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul ALDE: ,,Mă bucur foarte mult că domnul Giurcă s-a alăturat acestei echipe, şi vedem că reuşim astfel să creştem echipa de susţinători, atât pentru candidatura la municipiu, cât şi pentru a putea continua proiectele începute la Consiliul Judeţean’’.

În luarea de cuvânt, Radu Giurcă a subliniat importanţa şi necesitatea liberalismului autentic în administraţia publică: ,,Sunt un om de dreapta, oamenii de dreapta până la urmă înţeleg liberalismul. Trebuie să ai dreptul, puterea şi accesul să te poţi exprima liber, indiferent de opiniile pe care le ai. Eu îmi voi depune toată priceperea şi experienţa pentru a susţine campania domnului preşedinte Ştef şi am convingerea că rezultatele vor fi pe măsura realizărilor obţinute de Consiliul Judeţean’’.

Radu Giurcă a fost prefectul judeţului Satu Mare în perioada 2009-2012

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="43593"]