Alegeri Parlamentare: ALDE a depus lista cu candidaţii

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 27, 2016 17:40

Alegeri Parlamentare: ALDE a depus lista cu candidaţii

Prezentă într-o formulă numeroasă la Biroul Electoral Judeţean Satu Mare, filiala judeţeană a Alianţei Liberalilor şi Democraţilor a depus joi listele cu candidaţii la alegerile parlamentare, miza formaţiunii în urma scrutinului electoral din decembrie fiind una importantă.

Înainte de toate, preşedintele ALDE Satu Mare, Ovidiu Silaghi a ţinut să transmită sentimentele sale de compasiune sătmărenilor din Italia care au trăit clipe de groază în noaptea trecută din cauza unui cutremur extrem de puternic care a lovit Peninsula.

Referitor la alegerile parlamentare, Ovidiu Silaghi a precizat că echipa ALDE este suficient de puternică încât să obţină un rezultat foarte bun în judeţul Satu Mare.

Prima pe lista de Senat, Marcela Papici a declarat că va munci foarte mult pentru binele sătmărenilor.

Ovidiu Silaghi deschide lista ALDE pentru Camera Deputaţilor, fiind urmat de consilierii judeţeni Adrian Ştef şi Dăliana Lazăr, primarii comunelor Botiz, Căuaş şi Cămărzana, Ioan Mureşan, Marius Roka, respectiv Florin Ionici. La Senat, Marcela Papici este urmată de Pinter Jozsef, Cosmin Raţiu şi Dan Băbuţ.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49334"]