Andrada Bârsăuan își lansează primul album de muzică populară

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 25, 2016 16:18

Andrada Bârsăuan își lansează primul album de muzică populară

Tânăra interpretă de muzică populară, Andrada Bârsăuan, vă invită să participați la lansarea primului ei album ,,Bade, ochi de viorele”, ce va avea loc în data de 5 mai, începând cu orele 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

Andrada Bârsăuan, o solistă care poate fi caracterizătă drept o fire optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie a ajuns la un moment important pentru viața și cariera ei, și anume lansarea primului album de muzică populară.

Evenimentul lansării albumului le va oferi sătmărenilor ocazia de a se delecta cu voci cunoscute din lumea folclorului românesc, iar întreg spectacolul va fi acompaniat de orchestra condusă de dirijorul Flaviu Dan. Totodată spectacolul dorește să demonstreze că muzica populară nu și-a pierdut farmecul și că ocupă un loc important chiar și în inima tinerei generații.

Profesorul Nicolae Miclăuș de la Palatul Copiilor a fost omul care a ajutat-o să își modeleze vocea, iar acum Andrada a reușit să se facă remarcată chiar și printre artiștii cu o experiență vastă în domeniu, reușind ca la doar cei 21 de ani ai săi să urce pe scene de renume din România și să cânte în cadrul mai multor emisiuni TV de folclor atât la posturi locale cât și naționale.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42869"]