Andreea Paul, nemulţumită de conducerea PNL Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 25, 2016 17:07

Andreea Paul, nemulţumită de conducerea PNL Satu Mare

Deputatul de Ţara Oaşului, Andreea Paul, este nemulţumită şi regretă plecarea fiecărui membru din PNL. Aceasta a mai precizat că la nivel judeţean, la conducerea PNL Satu Mare, ceva nu funcţionează cum trebuie şi colegii ei nu au respectat principiul normalităţii în momentul în care au ales candidaţii de pe listele electorale locale.  

Luni, 28 aprilie, deputatul de Ţara Oaşului Andreea Paul, a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a declarat că nu este deloc mândră şi că regretă plecarea fiecărui membru din Partidul Naţional Liberal.

Aceasta a precizat că în interiorul Partidului Naţional Liberal Satu Mare este nevoie de o revizuire a conduitei şi a atitudinii din ultima vreme.

De asemenea, Andreea Paul, nu este mulţumită de lista care a fost întocmită de conducerea partidului, spunând că nu s-a respectat principiul modernităţii şi al normalităţii.

Deputatul de Ţara Oaşului Andreea Paul, este de părere că femeile merită mai mult respect, însă pentru acest lucru este nevoie de „viziune pentru cetăţeni şi cetăţene”.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42882"]