Angajați de le Electrica, “sechestrați” de un tânăr din Petin

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 28, 2016 16:00

Angajați de le Electrica, “sechestrați” de un tânăr din Petin

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Petin, sătul de tot mai desele pene de curent din sat a cerut câteva explicații în legătură cu acest fapt unei echipe de la Electrica aflată în localitate. În loc să primească răspunsurile dorite, tânărul a fost trimis la biroul relații cu publicul”. În plus, unul dintre angajații de la Electrica a chemat poliția pe motiv că este sechestrat.

Pentru că au stat în beznă și în Ajunul Crăciunului din cauza penei de curent ce a avut loc în satul Petin, mai mulți localnici au solicitat intervenția unei echipe de la Electrica care să remedieze defecțiunile. Un tânăr de 20 de ani din sat, pe numele lui Alin Neamțu i-a întrebat pe cei doi angajați care este cauza acestor pene de curent. Ei bine, se pare că în loc de răspunsuri cei doi angajați l-ar fi tratat cu indifereță și superioritate pe tânăr și i-au spus să se adreseze biroului “relații cu publicul” de la Electrica. Mai mult, angajații au solicitat și intervenția unui echipaj de la poliție pe motiv că sunt sechestrați. Tânărul a filmat cu telefonul mobil și a făcut publice imaginile.

”Atitudinea celor de la Electrica, atunci când am cerut nişte explicaţii în caliate de beneficiar platnic a serviciilor furnizate de dânşii legate de pana de curent care s-a produs în seara de 24 Decembrie, …”, a scris Alin Neamțiu pe o rețea de socializare.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53776"]