Antrenorul Olimpiei, nemulţumit de atitudinea unor jucători

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 31, 2016 21:43

Antrenorul Olimpiei, nemulţumit de atitudinea unor jucători

Olimpia a reuşit să îşi treacă în cont încă o victorie în acest campionat, după ce a dispus duminică de formaţia CS Baloteşti, pe teren propriu, scor 2-1. Prin acest succes, galben-albaştrii acumulează 24 de puncte şi se menţin în prima jumătate a clasamentului.

Echipa condusă de Bogdan Andone a controlat autoritar prima repriză, reuşind să puncteze de două ori, prin Silviu Pană şi Andrei Luduşan. Actul secund a început cum nu se putea mai prost pentru galben-albaştrii care, pe lângă faptul că au încasat un gol, au fost presaţi în cea mai mare parte a timpului de fotbaliştii din Ilfov. Cu toate acestea însă, Olimpia a reuşit să ţină de rezultat şi s-a impus cu 2-1. La final, antrenorul Andone, s-a arătat mulţumit de rezultat, dar nu şi de jocul echipei sale. Tehnicianul sătmărenilor a comentat şi decizia privind schimbarea lui Tony Kanaloş.

De partea cealaltă, antrenorul Baloteştiului a precizat că formaţia pe care o pregăteşte trebuia să plece cu punct sau puncte de la Satu Mare, având în vedere, spune tehnicianul, că Olimpia nu este nicidecum o echipă solidă.

În etapa următoare, Olimpia se va deplasa la Bucureşti, pentru confruntarea cu ACS Berceni.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49391"]