APM a marcat Ziua Mondială a Pământului

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 20, 2016 16:44

APM a marcat Ziua Mondială a Pământului

APM Satu Mare, cu sprijinul PLAY PLUS RO Srl, TIPTIPTAP – companie estoniană producătoare de mobilier de joacă şi S-Ter, a organizat miercuri, 20 aprilie, un seminar intitulat „Tehnologii moderne şi ecologice de amenajare de spaţii verzi şi locuri de joacă”.

Cu ocazia evenimentului ecologic „22 aprilie – Ziua Mondială a Pământului”, Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare, cu sprijinul PLAY PLUS RO Srl, TIPTIPTAP – companie estoniană producătoare de mobilier de joacă şi S-Ter a organizat seminarul „Tehnologii moderne şi ecologice de amenajare de spaţii verzi şi locuri de joacă”.

Evenimentul a avut loc în vederea promovării la nivelul judeţului Satu Mare, conform cerinţelor Uniunii Europene, a amenajării de spaţii verzi şi a realizării la nivelul fiecărei comunităţi a cel puţin un loc de joacă pentru copii realizat din materiale ecologice.

Seminarul a avut loc la Casa Verde din Grădina Romei, iar în cadrul evenimentului au luat cuvântul directorul executiv APM Elisabeta Bekessy, directorul PLAY PLUS RO Srl, Banyai Klara reprezentantul companiei estoniene, Evelin Koort şi directorul executiv al companiei din Ungaria, Sandor Tamas.

La seminar au fost prezenţi reprezentanţi ai instituţiilor publice, ONG-urilor şi grădiniţelor din judeţul Satu Mare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42666"]