Aprobarea bugetului pe 2016 se amână

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 1, 2016 17:27

Aprobarea bugetului pe 2016 se amână

Luni, 1 februarie, în sala de şedinţe a Consiliului Local Satu Mare, reprezentanţi ai partidelor UDMR şi PNL, au susţinut o conferinţă de presă prin care au solicitat amânarea şedinţei de marți a Consiliului Local în care urma să se voteze bugetul pe anul 2016. Primarul municipiului, Dorel Coica este de acord cu solicitarea aceastora.

În cadrul conferinţei de presă, membri celor două partide politice, UDMR respectiv PNL, au prezentat principalul motiv pentru care doresc amânarea şedinţei extraordinare din 2 februarie pentru aprobarea bugetului municipiului Satu Mare pentru anul 2016.

De asemenea, reprezentanţii partidelor s-au plâns de lipsa de transparenţă şi de comunicare a executivului Primăriei Satu Mare.

În luarea de cuvânt, consilierul PNL, Adrian Albu a declarat că ar fi avut la dispoziţie mai multe modalităţi pentru a amâna dezbaterea bugetului, însă au ales să îşi manifeste public nemulţumirea.

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica a acceptat amânarea şedinţei pe vineri, 5 februarie, însă a precizat că salariile funcţionarilor din administraţia publică locală vor întârzia exact cu numărul de zile cu care se amână şedinţa.

Aprobarea bugetului pe 2016 se amână –>> http://goo.gl/bWjIqF

Posted by TV1 Satu Mare on 1 Februarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="38789"]