Atenție șoferi! Polițiștii fac controale tehnice în trafic

0
18
Control tehnic al masinilor aflate in trafic efectuat de Politia Rutiera alaturi de Registrul Auto Roman (RAR), in Bucuresti, marti, 12 mai 2009. INTACT IMAGES/Jurnalul National/Dan Marinescu

Atenție șoferi! Poliția Rutieră desfășoară în comun cu specialişti ai Registrul Auto Român, acțiuni de control în trafic care vizează starea tehnică a autovehiculelor. Politistii vor acționa pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice.

 Verificările  vizează sistemul de frânare, mecanismul de direcţie, sistemul de reducere a zgomotului şi a emisiilor poluante, instalaţia de iluminare/semnalizare, echipamentele electrice, punţi, roţi, anvelope şi suspensie. Numai în cursul zilei de ieri au fost aplicate 110 sancţiuni contravenţionale la acte normative care reglementează domeniul rutier, în valoare de 11 500 lei. Din totalul sancţiunilor contravenţionale, 19 au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice iar în 3 situații a fost dispusă, ca și măsură complementară, ridicarea certificatelor de înmatriculare. Polițiștii spun că astfel de acțiuni vor continua și în zilele următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *