Au furat fără milă economiile bătrânilor

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 8, 2016 15:20

Au furat fără milă economiile bătrânilor

Doi indivizi, un bărbat și o fată din comuna Derșida, județul Sălaj, bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuințele sătenilor din Tășnad, au fost identificați de polițiști. Unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii de investigații criminale tășnădeni au identificat un bărbat de 27 ani și o tânără de 15 ani, ambii din  localitatea Derșida, județul  Sălaj, pe care îi bănuiesc de comiterea mai multor furturi. Din cercetări a reieșit că în data de 06 noiembrie, cei doi ar fi sustras din locuința unui bărbat de 62 de ani  din localitatea Cig, suma de  11.000 de lei. De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că în data de 15 octombrie  ar fi sustras din locuința  unei bătrâne de 80  ani din Supuru de Sus, un portmoneu din poșeta aflată în holul casei în care se aflau 250 lei.

În urma cercetărilor, s-a concluzionat că cei doi, sub pretextul că intenționează să caute de lucru, intrau în gospodăriile victimelor, iar apoi prin efracție sau profitând de neatenția acestora, sustrăgeau diferite bunuri.

Bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%, cercetările urmând să continue pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52152"]