Balul oamenilor de afaceri, la ediția cu numărul XXIII

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 21, 2016 11:18

Balul oamenilor de afaceri, la ediția cu numărul XXIII

Balul oamenilor de afaceri din Satu Mare a ajuns sâmbătă la cea de-a 23-a ediție. Evenimentul, care a avut loc larestaurantul Majestic, a strâns zeci de oameni de afaceri dar și oficialități din județul Satu Mare.

Cu o vastă tradiție, acest eveniment se desfășoară la Satu Mare de peste 20 de ani iar în 2016 peste 8000 de firme au depus bilanțurile contabile la Camera de Comerț și Industrie Satu Mare.

La eveniment au fost prezente și oficialități dintre care îi amintim pe viceprimarii municipiului Satu Mare, Adrian Albu și Doina Feher, primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, deputații Octavian Petric și Ovidiu Silaghi, care este și președintele CCIA Satu Mare, precum și managerul Spitalului Județean Satu Mare, Marcela Papici.

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu a declarat că în Satu Mare există potențial în ceea ce privește mediul de afaceri însă întreprinzătorii trebuie susținuți atât de autoritățile locale cât și de cele județene. Totodată, acesta a vorbit și despre problema cu care se confruntă angajatorii și anume aceea a lipsei forței de muncă.

Unul dintre oamenii de afaceri din Satu Mare, Beniamin Kira a fost prezent și el la acest eveniment și a declarat la microfonul TV1 că anul 2016 a fost un an greu însă cu multă muncă și perseverență, roadele nu au întârziat să apară.

Prin intermediul acestui eveniment, Camera de Comerț și Industrie din Satu Mare, doreşte sǎ contribuie la crearea şi consolidarea unei imagini favorabile a economiei sǎtmǎrene, la promovarea potenţialului real al judeţului şi, totodatǎ, la crearea unui mod de a facilita contacte de afaceri între firmele sǎtmǎrene care sunt clasate în TOP şi potenţiali parteneri de afaceri din ţarǎ şi strǎinǎtate.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52561"]