Bani în plus pentru profesori

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare august 22, 2014 17:39

Bani în plus pentru profesori

Professor and Student with Hand RaisedToate cadrele didactice din sistemul de invatamant preuniversitar vor primi până la sfarsitul acestui an sume de bani din fonduri europene, pentru achizitia materialelor didactice necesare, a asigurat Ministrul Educatiei, Remus Pricopie.

Cadrele didactice din sistemul de învăţământ preuniversitar vor primi bani din fonduri europene pentru a achiziţiona materiale didactice necesare cursurilor pe care le susţin. Conform portalînvăţământ.ro, Ministrul Educaţiei a participat la festivitatea de deschidere a lucrărilor Congresului Asociaţiei Generale a Învăţătorilor din România şi a explicat că doreşte să reintroducă acel drept pe care l-au pierdut cadrele didactice, respectiv acordarea unei sume de bani, echivalentul a 100 de euro, pentru a-şi cumpara materiale didactice.
Remus Pricopie a spus că până la sfârşitul anului, printr-un proiect finanţat din fonduri structurale, se doreşte ca profesorii să poată primi o anumită sumă de bani pentru achiziţionarea de cărti şi reviste, abonamente la diferite site-uri specializate sau reviste specializate, dar şi pentru participarea la conferinţe.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="11670"]