Bărbat din Solduba prins la furat de lemne

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 16, 2017 12:40

Bărbat din Solduba prins la furat de lemne

Un bărbat de 37 de ani din Solduba a fost prins de polițiști în timp ce tăia ilegal din pădure cu un motofierăstrău mai mulți arbori. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal. 

În data de 15.02.2017, între orele 14:00-16:00, polițiștii Postului de Poliție Homoroade, împreună cu specialiști silvici din cadrul Districtului Silvic Oțeloaia, au organizat și desfășurat o acțiune pe linie silvică, pe raza comunei Homoroade, pentru prevenirea tăierilor ilegale și a furturilor de material lemons. În acest context, în pădurea de pe raza comunei, a fost depistat un bărbat de 37 de ani, din localitatea Solduba județul Satu Mare, în timp ce tăia fără drept arbori cu motofierăstrăul. Cercetarea la fața locului a relevat că faptul că până în momentul surpriderii lui, bărbatul a tăiat șapte arbori cu diametre cuprinse între 14-32 cm.

În funcție de calculul valoric de specialitate, în cauză se vor dispune măsurile legale. Materialul lemnos a rămas în custodia Districtului Silvic Oțeloaia, iar motofierăstrăul a fost ridicat în vederea confiscării.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54229"]