Baschet: CS Phoenix Galați-CSM Satu Mare 80-49

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 6, 2014 19:13

Baschet: CS Phoenix Galați-CSM Satu Mare 80-49

baschet1CS Phoenix Galați s-a impus cu scorul de 80 la 49, în fața echipei de baschet a CSM Satu Mare, în meciul ce s-a jucat sâmbătă, 4 octombrie, pe terenul gălățencelor.

Pentru Phoenix Galați este prima victorie din cadrul actualei ediții a Ligii Naționale de Baschet Feminin (LNBF). Meciul s-a jucat în Sala Polivalentă „Dunărea” din Galați. Prima repriză a fost una echilibrată, dar în repriza secundă, gălățencele au ieșit la atac, dominând a doua jumătate a partidei. Primul sfert al partidei s-a terminat cu un rezultat egal, 16-16, iar în sferul al doilea, echipa din Galați a obținut ușor avantaj de un punct, 14-13.

După ce au revenit de la vestiare, gazdele au întețit ritmul de joc, reușind să domine ambele sferturi. Astfel, Phoenix Galați și-a adjudecat sfertul al treilea cu scorul de 26 la 5, iar ultimul sfert al partidei cu 24 la 15.

Principalele marcatoare pentru CSM Satu Mare au fost: Andreea Orosz (14 puncte), Marija Radovic 10 puncte) și Toccara Ross (8 puncte).

În etapa următoare, CSM Satu Mare va juca cu Olimpia CSU Brașov. Meciul se va disputa tot în deplasare, în data de 7 octombrie.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="13271"]