Baschet: CSM s-a reunit. Speranţe mari la Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare august 29, 2016 16:12

Baschet: CSM s-a reunit. Speranţe mari la Satu Mare

S-a sfârşit vacanţa şi pentru echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Satu Mare. Fetele reunite sub bagheta tehnicianului portughez Jose Araujo au susţinut luni, 29 august, primul antrenament, au făcut cunoştinţă unele cu altele şi aşteaptă cu nerăbdare primul meci oficial.

Lotul baschetbalistelor de la CSM s-a reunit în dimineaţa zilei de luni, 29 august, în sala de sport Ecaterina Both. La reunire au fost prezenţi membrii staff-ului tehnic şi un număr de unsprezece jucătoare, printre care şi noile achiziţii.

Noul manager al Secţiei de baschet a CSM, Feleki Zsolt s-a arătat extrem de încrezător în potenţialul echipei, afirmând că acest lot este îndeajuns de valoros încât să-i permită clubului sătmărean să aspire la rezultate bune spre foarte bune.

La reunirea echipei de baschet a participat şi parimarul Kereskenyi Gabor.

Vă reaminitim că echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Satu Mare va evolua şi în acest sezon în Liga Naţională, deşi la finalul stagiunii trecute formaţia sătmăreană a retrogradat. CSM-ul a profitat de problemele financiare de la Danzio Timişoara şi Rapid Bucureşti şi a primit un loc în elita baschetului românesc.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="47350"]