Biodiversitatea, apreciată de copii

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 10, 2015 19:01

Biodiversitatea, apreciată de copii

vlcsnap-2015-02-10-19h00m34s7Complexul de educaţie ecologică „Casa Verde” din Grădina Romei a găzduit marţi vernisajul expoziţiei de desene cu tema “Importanţa biodiversităţii”.

Expoziţia a fost organizată de Asociaţia Proterra Carei în colaborare cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare, ocazie cu care au fost premiaţi elevii cu cele mai expresive desene, realizate cu prilejul Zilei Internaţionale a Biodiversităţii. În concurs s-au înscris 11 elevi de la Şcoala Gimnazială „Bălcescu-Petofi” din Satu Mare.

Prin picturilor realizate, elevii au avut posibilitatea să transpună pe coala albă viziunea lor asupra biodiversităţii, respectiv legătura dintre vietăţi şi mediul înconjurător.

Juriul a acordat fiecărui elev câte o diplomă de participare, iar primele 3 locuri au beneficiat şi de alte premii. Locul întâi a fost câştigat de Jileac Manuela, locul al doilea de Tepfenhart Barbara, iar locul al treilea a fost ocupat de Cristina Donca. Evaluarea a constat în modul de prezentare, creativitate şi mesajul transmis. În viitorul apropiat Asociaţia Proterra Carei are în plan şi alte acţiuni cu tema biodiversităţii.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="18244"]