Burgerii Noki Food, un boom culinar în Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 27, 2016 17:48

Burgerii Noki Food, un boom culinar în Satu Mare

Cele peste 1000 de comenzi pe zi au blocat pur și simplu sistemul de la Noki Food, firma de catering care livrează la domiciliu burgeri hand-made. Sătmărenii vor să încerce un altfel de fast food iar firma abia mai face față comenzilor.

S-a deschis în urmă cu două zile iar comenzile pentru burgeri hand-made de la Noki Food au depășit deja mia. Potrivit directorului de marketing Bertici Attila, sistemul de preluare al comenzilor s-a blocat ca urmare a numărului tot mai mare de persoane care își doresc să guste noul preparat.

Cea care se ocupă de prepararea așa numitului burger hand-made este Chef  Kinga Bertici care în cele 8 ore de program încearcă să pregătească cât mai mulți burgeri pentru a fi livrați și pentru a onora cât mai multe comenzi.

Este o muncă asiduă cea pe care o desfășoară cei de la Noki Food pentru a satisface cât mai multe comenzi primite însă timpul nu este mereu de partea lor.

Noki Food este o firmă de catering care livrează la domiciliu burgeri hand made făcuți din produse proaspete și de calitate.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49349"]