Bursa locurilor de muncă, pe ultima sută de metri

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 18, 2016 15:53

Bursa locurilor de muncă, pe ultima sută de metri

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se apropie cu repeziciune. Aceasta va avea loc joi 20 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Deși bursa este organizată în mod special pentru absolvenți, sunt așteptați să participe toate persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Toți absolvenții și nu numai, sunt așteptați joi în intervalul orar 8.00 – 16.00 să participe la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Și-au anunțat participarea până astăzi un număr de 50 de angajatori care oferă locuri de muncă atât pentru cei cu studii superioare cât și pentru cei cu studii medii.

La Bursa locurilor de muncă de joi va participa din partea Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, secretarul general Iulia Cîrcei.

Secretarul general și-a manifestat încrederea că angajatorii și-au schimbat puțin modul de abordare și realizează că au nevoie de forță de muncă.

Agenții economici care mai au locuri de muncă și doresc să participe la această acțiune sunt rugați să se adreseze agenției județene până la data de 19 octombrie.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="48999"]