Bute rămâne numărul unu pentru Florin Mulcuţan

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 3, 2015 16:28

Bute rămâne numărul unu pentru Florin Mulcuţan

Unul dintre oamenii care a făcut posibilă organizarea uneia dintre cele mai mari gale pugilistice din Transilvania şi care a adus în judeţul Satu Mare crema boxului românesc, Florin Mulcuţan, se pregăteşte să-şi ia o vacanţă. Înainte de asta însă, am reuşit să vorbim cu el despre starea sportului cu mănuşi în România în acest moment, precum şi despre cei mai importanţi pugilişti autohtoni.

Florin Mulcuţan se implică masiv în viaţa sportului sătmărean şi deţine cunoştinţe de bază despre sportul care a dat, de-a lungul anilor, mari campioni României, boxul autohton fiind pentru el o religie. Astfel, am încercat să-i aflăm opinia despre controversatul meci Lucian Bute – James DeGale, duel în care, potrivit unor specialişti, românul ar fi fost mult dezavantajat.

Preşedintele secţiei de box de la AS Olimpia Căuaş spune că, în pofida rezultatelor mai puţin favorabile de care a avut parte în ultima perioadă, Lucian Bute rămâne cel mai important boxer al României.

După nenumăratele competiţii pe care le-a organizat în acest an, Florin Mulcuţan vrea să profite de perioada sărbătorilor de iarnă şi să fie mai aproape de cei dragi.

În urmă cu câteva luni, Florin Mulcuţan a fost ales, în urma Adunării Generale a Federaţiei Române de Box, membru în Biroul Federal.

Bute rămâne numărul unu pentru Florin Mulcuţan –>> http://tv1satumare.ro/?p=36348

Posted by TV1 Satu Mare on 3 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36348"]