“Calatoreste in siguranta” – aplicatia gratuita pusa la dispozitia turistilor de catre Ministerul Afacerilor Externe

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iulie 17, 2014 01:54

“Calatoreste in siguranta” – aplicatia gratuita pusa la dispozitia turistilor de catre Ministerul Afacerilor Externe

simbotour satu mareIulie şi august sunt lunile preferate de angajaţi pentru concediu. O mulţime de sătmăreni preferă ofertele last minute pentru a se bucura de un concediu la preţ mai mic. Pentru a creste siguranta turistilor, Ministerul Afacerilor Externe a pus la dispozitie o aplicatie gratuita, numita „Calatoreste in siguranta”.

Pentru siguranţa celor care călătoresc în afara ţării, Ministerul Afacerilor Externe a pus la dispoziţie aplicaţia gratuită pentru telefoane mobile cu sistem android, „Călătoreşte în siguranţă. Aceasta este o aplicaţie dezvoltată de firma iQuest Technologies în urma unei proceduri de achiziţie publică şi poate fi descărcată gratuit de pe orice telefon intelligent, conectat la internet. Odată instalată,  aplicaţia va oferi o scurtă introducere de utilizare şi datele de contact a ambasadei româneşti din ţara unde urmează a se efectua o călătorie.

Înainte de vă plănui concediul este recomandat să vă documentaţi despre locurile pe care urmează să le vizitaţi şi să vă treceţi în agendă datele de contact şi adresa ambasadei române din ţara respectivă.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="10126"]