Calin Popescu Tăriceanu și-a lansat candidatura la prezidențiale

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare septembrie 26, 2014 18:47

Calin Popescu Tăriceanu și-a lansat candidatura la prezidențiale

tariceanu-plrCălin Popescu Tăriceanu şi-a lansat vineri candidatura la prezidenţiale. Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului unde şeful Senatului şi-a ţinut discursul în faţa a o mie de susţinători, veniţi din toată ţara.

Proiectul lansat de candidatul Tariceanu, cu care isi propune sa castige alegerile  prezidentiale, se numeste “ROMANIA, A ȘAPTEA PUTERE A EUROPEI”.

Mesajul pe care vrea sa il transmita electoratului este necesitatea ca in Romania sa se faca nu doar o schimbare de regim. “Eu cred că România are nevoie de mai mult, are nevoie de un proiect de ţară, un proiect ambiţios care să o ducă pe locul pe care îl merită”, a precizat Tăriceanu, adăugând că proiectul său politic se intitulează ”România, a şaptea putere a Europei”.

El a spus că doreşte să dea un mesaj ”clar şi de seriozitate, care să câştige încrederea electoratului”. Călin Popescu Tăriceanu şi-a mai exprimat speranţa că alegerile se vor desfăşura corect, precizând că ar fi dezonorant ca în România să asistăm la fraude în alegeri, cum se întâmplă în ţările din lumea a treia.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="12978"]