Campania “Alege să fi corect!”, continuă

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 29, 2016 17:52

Campania “Alege să fi corect!”, continuă

La Satu Mare continuă campania de promovare a corectitudinii și a legalității procesului electoral. Vorbim de campania ”Alege să fii corect!”, inițiată de Ministerul Afacerilor Interne, care se desfăsoare in judet, prin membrii Centrului de Comunicare Județean.

Purtătorii de cuvânt ai instituțiilor județene subordonate MAI, au împărțit pliante informative și au discutat cu persoanele care tranzitau Gara CFR Satu Mare, sau se aflau în zona adiacentă, despre importanța corectitudinii în cadrul alegerilor.

Campania se adresează românilor cu drept de vot și se desfășoară în contextul alegerilor electorale pentru Senat și Camera Deputaților, care vor avea loc la data de 11 decembrie a.c.

Activitățile de informare și distribuire a pliantelor informative realizate în cadrul campaniei, vor continua până în preziua alegerilor și vor fi completate cu expunerea de afișe informative în locurile cu aflux mare de public, dar și cu o prezență activă în mediul online, astfel încât mesajul să ajungă la cât mai mulți alegători.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52954"]