Campania electorală, pe ultima sută de metri

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 6, 2016 15:39

Campania electorală, pe ultima sută de metri

Candidaţii Partidului Social Democrat Satu Mare la alegerile parlamentare din 11 decembrie au susţinut marţi, 6 decembrie, o conferinţă de presă în cadrul căreia au vorbit despre cum s-a desfăşurat campania electorală, subliniind impactul puternic pe care îl are programul de guvernare al PSD asupra viitorului României şi Sătmarului.

Social-democraţii spun că această campania a fost una frumoasă, a fost o perioadă în care sătmărenii au avut ocazia să studieze foarte bine programul propus de PSD şi să-i cunoască îndeaproape pe candidaţii care ţintesc spre Parlamentul României.

Fostul parlamentar Octavian Petric, actualmente candidat pentru un nou mandat la Camera Deputaţilor a ţinut să le mulţumească sătmărenilor pentru votul acordat în urmă cu patru ani, şi să-i îndemne pe aceştia să nu ezite să creadă în continuare în echipa Partidului Social Democrat.

Deşi a fost o campanie grea şi solicitantă, spune candidatul PSD la Senatul României Gabriel Leş, finalul acestei perioade găseşte echipa social-democrată extrem de încrezătoare.

La conferinţa de presă organizată la sediul Partidului Social Democrat din municipiul Satu Mare, a participat şi preşedintele formaţiunii, Aurelia Fedorca.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53223"]