Campania „Fii şi tu Moş Crăciun”, un dar pentru copii

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 15, 2015 16:49

Campania „Fii şi tu Moş Crăciun”, un dar pentru copii

În acest an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Crucea Roşie Filiala Satu Mare a organizat campania „Fii şi tu Moş Crăciun”. Prin această acţiune, care a ajuns la cea de-a XI-a ediţie, au beneficiat de daruri peste 300 de elevi.

Cu o tradiţie de 11 ani, Crucea Roşie Filiala Satu Mare este alături de cei care au nevoie de ea. Astfel, organizaţia a derulat campania de colectare de bunuri şi bani „Fii şi tu Moş Crăciun”, pentru elevii din şcoli generale, cu rezultate bune la învăţătură, dar cu o situaţie materială şi familială precară.

Activitatea s-a desfăşurat în colaborare cu Catedrala Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului”, cu sprijinul părintelui paroh Cristian Boloş şi a protopopului greco catolic de la parohia „Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavril”.

Datorită acestei campanii, peste 300 de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani, cu rezultate bune la învăţătură, dar cu o situaţie materială precară de la şcolile Mircea Eliade, Octavian Goga, Ion Creangă şi Liceul Steinhardt, beneficiază de pachete.

Campania „Fii şi tu Moş Crăciun”, un dar pentru copii –>> http://goo.gl/TH0cEq

Posted by TV1 Satu Mare on 15 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36888"]