,,Cântă și încântă de Dragobete”, un festival popular de succes

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 25, 2016 15:22

,,Cântă și încântă de Dragobete”, un festival popular de succes

Miercuri, 24 februarie, Filarmonica de Stat ,,Dinu Lipatti” din Satu Mare a fost gazda unui festival de muzică și dansuri populare intitulat ,,Cântă și încântă de Dragobete. Spectacolul dedicat zilei iubirii, l-a avut ca invitat special pe cunoscutul interpret de muzică populară, Nicolae Mureșan.

Școala de Arte Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” din Cluj Napoca au organizat cea de-a doua ediție a spectacolului ,,Cântă și încântă de Dragobete”.

Programul artistic a fost asigurat de cursanții, absolvenții și profesorii claselor cu profil muzical de la Școlile de Arte din Satu Mare și din Cluj Napoca. Oaspeții sătmărenilor, care anul acesta au fost clujenii, au apreciat inițiativa Școlii de Arte din Satu Mare de a organiza acest eveniment.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, reprezentat prin Robert Laszlo, directorul instituției, sprijină păstrarea tradițiilor în rândul tinerilor, tradiții care nu trebuie uitate și nici schimbate cu alte obiceiuri din alte țări.

Invitatul special al spectacolului a fost cunoscutul interpret de muzică populară, Nicolae Mureșan, care cu stilul său incofundabil a ridicat din punct de vedere artistic Zona Codrului din județul Satu Mare la înălțimile meritate.

,,Cântă și încântă de Dragobete”, un festival popular de succes –>> http://goo.gl/8Y6DyT

Posted by TV1 Satu Mare on 25 Februarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="39983"]