Căpleni, cea mai bine gospodărită comună din judeţ

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare mai 26, 2016 17:23

Căpleni, cea mai bine gospodărită comună din judeţ

Preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Ştef a premiat joi, 26 mai, cea mai bine gospodărită comună din judeţul Satu Mare. Pe prima poziţie s-a situat comuna Căpleni, localitate care astfel a intrat în posesia unui premiu constând într-un autoturism marca Volkswagen Caddy, în valoare de 14.500 de euro.

Premiul a fost ridicat de către edilul-şef al comunei Căpleni, Mosdoczi Vilhelm, acesta arătându-se extrem de mândru şi fericit de premiul obţinut.

Preşedintele Adrian Ştef  a declarat că acest concurs este organizat cu scopul de a motiva primarii dar şi locuitorii de a întreţine curăţenia în fiecare comună.

Primarul comunei câştigătoare a ţinut să le mulţumească consilierilor locali şi cetăţenilor din Căpleni şi din satele aparţinătoare localităţii pentru contribuţia lor directă sau indirectă la obţinerea premiului.

Premiul II, constând în lucrări de întreţinere în valoare de 10 mii de euro, a fost acordat comunei Odoreu, iar premiul III, constând în dotări clădiri în valoare de 5 mii de euro i-a revenit comunei Urziceni. De asemenea, s-a acordat şi un premiu de excelenţă, acesta fiind atribuit comunei Petreşti.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="44215"]