Caritas: o nouă acţiune de colectare a hainelor

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 21, 2016 19:00

Caritas: o nouă acţiune de colectare a hainelor

După succesul ediţiilor trecute a acţiunilor de colectare a hainelor uzate, Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare va demara sâmbătă, 26 martie o nouă acţiune intitulată ,,Haine vechi, şanse noi pentru donare”. Persoanele doritoare sunt aşteptate la punctele de colectare stabilite în program.

Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare organizează anual acţiuni de colectare a articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte care nu mai sunt de folos cetăţenilor şi sunt refolosite sau reciclate prin diverse modalităţi în sprijinul beneficiarilor serviciilor sociale.

La fel ca şi în anii trecuţi, persoanele doritoare să doneze sunt aşteptate la punctele de colectare stabilite în program, atât de partea dreaptă cât şi pe partea stângă a Someşului.

De asemenea, în anul 2011,Asociaţia Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare a amplasat în 10 localităţi aflate în aria Diecezei Satu Mare containere speciale pentru colectarea articolelor textile.

În cazul în care cantitatea de haine adunată va depăşi 100 de kg, transportul se poate face direct de la domiciliul dumneavostră tot sâmbătă, 26 martie după ora 15.

Caritas: o nouă acţiune de colectare a hainelor –>> http://goo.gl/Qgaexr

Posted by TV1 Satu Mare on 21 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41247"]