CASĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI ÎN BOGHIȘ

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra martie 6, 2017 14:24

CASĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI ÎN BOGHIȘ

Pompierii sătmăreni s-au luptat în acest weekend cu două incendii puternice izbucnite, unul în localitatea Hrip, unde două hectare de vegetație uscată s-au făcut scrum, iar un altul izbucnit la o casă din localitatea Boghiș.

Acesta din urmă a lăsat o familie fără acoperiș deasupra capului după ce flăcările au mistuit întreaga locuință. La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întreaga locuinţă, existând pericolul extinderii acestora la proprietăţile învecinate. În incendiu au ars mobilierul a două încăperi, acoperişul şi alte bunuri din casă. Pompierii spun că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unor cartoane aprinse intenționat în interiorul casei. Când și-a văzut casa în flăcări, proprietara a suferit un atac de panică, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54507"]