Casă nouă pentru o viaţă nouă

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 16, 2015 18:34

Casă nouă pentru o viaţă nouă

Începând de miercuri, nenumăraţi oameni care nu au primit deseori cadouri de la viaţă, vor avea totuşi sărbători de iarnă îndulcite. Datorită unei implicări remarcabile din partea Consiliului Judeţean, persoanele cu dizabilităţi neuropsihice de pe raza judeţului au casă nouă. Centrul ,,Cristiana’’ din municipiul Carei a fost reabilitat integral şi poate de acum încolo să ofere cel mai bun ajutor pentru beneficiarii săi, într-un mediu familial armonios.

Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică ,,Cristiana’’ din municipiul Carei este rezultatul unor eforturi mari depuse de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Consiliul Judeţean Satu Mare, instituţii ce şi-au propus în urmă cu doi ani să dezvolte serviciile rezidenţiale pentru ocrotirea specială a persoanelor cu handicap neuropsihic. Centrul proaspăt reabilitat este de miercuri un cămin călduros şi liniştit pentru 48 de oameni care vor simţi cu adevărat semnificaţia cuvântului ,,acasă’’.

Preşedintele Consiliului Judeţean este, de asemenea, unul dintre oamenii care au făcut posibilă realiziarea unui proiect atât de nobil şi care spune, de câte ori are ocazia, că ,,o societate este completă numai dacă se bazează pe toţi semenii ei’’.

Centrul asigură beneficiarilor servicii de îngrijire, recuperare-socializare şi de reintegrare familială şi comunitară, oferite de un personal calificat, în locaţii amenajate în conformitate cu standardele din domeniul protecţiei de tip rezidenţial al persoanelor cu handicap.

Casă nouă pentru o viaţă nouă –>> http://goo.gl/PivjBa

Posted by TV1 Satu Mare on 16 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36965"]