Câteva ore până la ,,România fără fumuri’’

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 15, 2016 19:57

Câteva ore până la ,,România fără fumuri’’

Legea care interzice fumatul în spaţiile publice intră în vigoare miercuri, 16 martie, însă nu toţi proprietarii de baruri sau restaurante admit că acest lucru le va afecta afacerile. Mai mult decât atât, Sătmarul pare a fi un oraş în care, susţine patronul unui local, cetăţenii se acomodează rapid schimbărilor, această ultimă lege nefiind nici ea un obstacol de netrecut.

Legea antifumat, prin care se interzice complet fumatul în toate spaţiile închise, în spaţiile închise de la locul de muncă, în locurile de joacă pentru copii, în unităţi sanitare, precum şi în cele de învăţământ, va intra în vigoare pe 16 martie. Cu toate acestea, un binecunoscut patron de restaurant din Satu Mare se arată satisfăcut şi totodată convins că afacerea pe care a construit-o va rămâne în picioare, ba mai mult decât atât se va consolida şi mai tare.

Proprietarul Restaurantului Veneția s-a pregătit din timp pentru această schimbare şi le va pune la dispoziţie clienţilor o terasă numai bună pentru o relaxare binemeritată în compania unei ţigări.

Vasile Lup nici nu se gândeşte că ar putea să piardă vreun client fumător din cauza acestei legi.

În prezent, 17 dintre cele 28 de state ale Uniunii Europene interzic total fumatul în spaţiile publice închise, în mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă.

Câteva ore până la ,,România fără fumuri’’ –>> http://goo.gl/5nZywq

Posted by TV1 Satu Mare on 15 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="40938"]