Cazul morții tânărului de 31 de ani în atenția dr. Raed Arafat

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 30, 2016 19:14

Cazul morții tânărului de 31 de ani în atenția dr. Raed Arafat


Toate actele, documentele precum și înregistrările video legate de cazul morții tânărului de 31 de ani pe secția de Terapie Intensivă au fost puse la dispoziția Departamentului pentru Situații de Urgență la socilitarea dr. Raed Arafat care a cerut personal toate detaliile legate de acest caz.

 Anunțul a fost făcut de managerul Spitalului Județean Satu Mare, Marcela Papici pe contul personal de socializare unde a precizat că toate informațiile legate de cazul morții tânărului de 31 de ani, precum și rezultatele venite din partea instituțiilor abilitate vor fi puse la dispoziția sătmărenilor și a presei.

Redăm declarația managerului Marcela Papici:

“ S-au pus la dispoziția politiei, direcția de investigații criminale, la solicitarea acesteia prin ordonanța, toate documentele medicale, declarațiile celor ce au venit în contact cu pacientul, înregistrările video de pe toată perioada pe care pacientul a petrecut-o în UPU precum și protocoalele medicale folosite de UPU. Toate aceste documente au fost puse și la dispoziția DSU, la solicitarea d-lui dr Raed Arafat, care a sunat personal pt a afla ce s-a întâmplat. Am solicitat, prin adresa scrisa, procesul verbal întocmit de politie la momentul în care tânărul a fost găsit pe strada, în noaptea de sâmbătă. Toate rezultatele și concluziile ce le vom primi vor fi puse la dispoziția presei și a sătmărenilor.”

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52982"]