Ce spune preşedintele CJ depsre programul ,,Cornul şi laptele’’

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 23, 2016 12:57

Ce spune preşedintele CJ depsre programul ,,Cornul şi laptele’’

Conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare a oferit un răspuns la afirmaţiile făcute de Călin Popescu Tăriceanu pe tema ,,Cornul şi Laptele’’. În cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Pataki Csaba a spus care sunt motivele pentru care acest program se află deocamdată în stand-by în judeţ.

În ultima sa vizită la Satu Mare, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a spus că instituţia condusă de Pataki Csaba ar trebui să ia o măsură urgentă privind reintroducerea programului ,,Cornul şi laptele’’ în judeţul Satu Mare. Şeful de la Palatul Administrativ a precizat că în momentul de faţă se desfăşoară procedura de evaluare, iar licitaţiile se finalizează foarte greu.

Pataki Csaba a spus că în perioada în care era senator a depus o iniţiativă pentru scoaterea acestui program, numindu-l unul trăznit, propunând în locul cornului şi al laptelui, o masă caldă pentru fiecare copil. Însă, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, propunerea a căzut din mai multe motive.

Preşedintele Consiliului Judeţean a spus că speră ca până la finalul lunii decembrie programul ,,Cornul şi laptele’’ să fie din nou activ.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52762"]