Cei mai buni judoka, premiați la Gala Laureaților din Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 13, 2015 16:11

Cei mai buni judoka, premiați la Gala Laureaților din Satu Mare

Cei mai buni judoka români ai anului au fost prezenți sâmbătă la Satu Mare unde s-a desfășurat Gala Laureaților la judo. În cadrul acestui eveniment au fost premiați sportivii care au obținut cele mai bune rezultate la competițiile de judo desfășurate pe parcursul anului 2015.

La eveniment a fost prezent președintele Federației Române de Judo, Daniel Lascău, recent numit în funcție.

Președintele Consiliului Județean Adrian Ștef, prezent la acest eveniment a ținut să transmită câteva cuvinte sportivilor sătmăreni care practică judo și care prin medaliile obținute la diverse concursuri aduc un plus de valoare și mândrie județului Satu Mare.

Laureaţii anului nominalizaţi, care au obținut medalii de aur, argint sau bronz la Campionatele Mondiale și Europene de judo au fost: Andreea Chiţu, Corina Căprioriu, Ştefania Dobre, Lidia Marin, Vlad Luncan, Răzvan Ciolan, Iulian Surlă şi Aurelian Fleisz, Alina Zaharia și Larisa Florian. La antrenorii anului 2015 au fost nominalizaţi Florin Bercean şi Simona Richter, iar la arbitrii anului Ioana Babiuc şi Marius Jeberean. Federaţia de specialitate i-a oferit un premiu special şi sătmăreanului Vasile Fuşle pentru implicarea masivă în judo-ul românesc.

 

Cei mai buni judoka, premiați la Gala Laureaților din Satu Mare –>> http://goo.gl/klFXgW

Posted by TV1 Satu Mare on 13 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36788"]