Cel mai neobişnuit caz de la audienţe în 2016

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 8, 2016 17:01

Cel mai neobişnuit caz de la audienţe în 2016

Sala mică a Palatului Administrativ a fost marţi gazda unei noi sesiuni de audienţe cu cetăţenii, de data aceasta însă susţinute în lipsa prefectului. Problemele cetăţenilor au pus la grea încercare abilităţile consilierilor din cadrul Instituţiei Prefectului.

Dacă până nu de mult problemele de fond funciar au dominat audienţele, acum cetăţenii s-au înscris pe liste cu speranţa că li se vor rezolva atât problemele personale cât şi cele de altă natură. Victor Săveanu s-a adresat Instituţiei Prefectului cu o doleanţă cel puţin bizară. Acesta spune că deţine o proprietate în comuna Viile Satu Mare, însă este nemulţumit de denumirea străzii pe care este amplasat imobilul. De asemenea, bărbatul a precizat că pe uliţa cu pricina se mai află o singură casă, cea a vecinului, acesta din urmă fiind un bun apropiat al primarului. Ca să fim mai expliciţi, strada la care se referă Victor Săveanu se numeşte Haiducului şi, coincidenţă sau nu, pe singurul său vecin îl cheamă, cum altfel decât Haiduc.

Se află ceva necurat la mijloc, dacă e să-l cităm pe Victor Săveanu, omul venit în audienţă la Prefectură spunând că are nu mai puţin de 11 propuneri de schimbare a denumirii străzii, însă primarul din Viile Satu Mare strâmbă din nas.

Audienţele de marţi au fost susţinute de Florian Găzdac, consilier superior al Serviciului juridic şi contencios administrativ din cadrul Instituţiei Prefectului.

Cel mai neobişnuit caz de la audienţe în 2016 –>> http://goo.gl/IxXAqO

Posted by TV1 Satu Mare on 8 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="40603"]