Centrul de zi CARP se deschide în curând !

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 2, 2016 16:55

Centrul de zi CARP se deschide în curând !

Fostul sediul al Casei Judeţene de Ajutor Reciproc al Pensionarilor Satu Mare, îşi va deschide în curând porţile sub o nouă înfăţişare. Un loc special amenajat pentru membrii CARP unde îşi vor putea petrece timpul într-un mod plăcut citind o carte sau socializând.

Din dorinţa de a le oferii membrilor CARP un loc de relaxare în care să îmbine utilul cu plăcutul, preşedintele asociaţiei, Lucian Marişca, va amenaja în fostul sediu un centru de zi.

Membri CARP, cei care vor beneficia de spațiul amenajat, au primit această veste cu bucurie, ba chiar și-au exprimat dorința de amenajare și a unor cabinete medicale.

Președintele CARP dorește ca în cel mult o lună sediul să fie deschis, iar vârstnicii sătmăreni să se poată bucura de cele mai bune condiții.

La centrul de zi vor putea veni membri asociației care vor fi identificați după un carnet, iar în funcție de ceea ce se hotărăște la Adunarea Generală a asociației, la sediu vor putea intra și salariații care sunt membri CARP. Programul centrului de zi se va stabili în funcție de dorințele cetățenilor înscriși.

Centrul de zi CARP se deschide în curând ! –>> http://goo.gl/gzxxz1

Posted by TV1 Satu Mare on 2 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="40333"]