Ciprian Crăciun este coordonatorul judeţean PES Activists

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iulie 6, 2016 14:48

Ciprian Crăciun este coordonatorul judeţean PES Activists

Ciprian Crăciun a fost ales preşedinte coordonator județean al PES Activists Satu Mare. Numirea în funcție a avut loc sâmbătă, 2 iulie, la Pitești în cadrul Adunării Generale a PES Activists România.

Reuniți la Pitești, în cadrul Adunării Generale, reprezentanții PES Activists România au discutat despre alegerile locale și acțiunile care urmează a fi realizate în perspectiva alegerilor parlamentare. Totodată, Ciprian Crăciun, a fost numit şi validat în funcţia de coordonator judeţean PES Activist Satu Mare de către Adunarea Generală.

În prezent, Partidul Socialiştilor Europeni Satu Mare are aproximativ 20 de membri, urmând ca în cel mai scurt timp să se organizeze alegeri în judeţ şi municipiu în scopul dezvoltării partidului. La nivel naţional, 18 sătmăreni sunt consilieri PES Activists.

PES Activists România este o organizaţie în care membri şi simpatizanţii de stânga din ţară pot activa direct la nivelul politicii europene prin intermediul partidului şi a reţelei de simpatizanţi existentă la nivelul tuturor ţărilor membre UE. În România există în prezent peste 10.000 de membri PES Activists.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="45756"]