Coica crede că UDMR-ul boicotează Mega Mall-ul

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 23, 2015 16:07

Coica crede că UDMR-ul boicotează Mega Mall-ul

Sfârşitul anului 2015 a fost marcat miercuri la Primăria municipiului Satu Mare, în cadrul ultimei conferinţe de presă din anul curent. Edilul-şef a ţinut să mulţumească reprezentanţilor mass-media pentru colaborare şi să ureze sătmărenilor Sărbători fericite. Pe lângă aceste mesaje, Dorel Coica şi-a vărsat oful pe consilierii UDMR care, spune el, îi pun piedici în realizarea unui plan măreţ.

Primarul Dorel Coica a început conferinţa de presă într-o notă degajată, precizând că datorită presei cetăţenii au reuşit să cunoască foarte bine realităţile oraşului. Edilul-şef nu i-a uitat nici pe sătmărenii care poate, din când în când, au trimis săgeţi în direcţia municipalităţii, le-a urat Sărbători fericite şi un an 2016 bogat în realizări pe toate planurile. Acestea fiind spuse, Coica şi-a schimbat discursul şi a tunat şi fulgerat împotriva consilierilor UDMR care se opun ferm construirii unui mega mall în Satu Mare, centru comercial ce ar aduce în conturile Primăriei nu mai puţin de un milion de euro anual.

De asemenea, edilul-şef al municipiului spune că ar fi o greşeală impardonabilă ca Sătmarul să refuze oportunitatea de a avea un centru comercial în adevăratul sens al cuvântului.

La finalul conferinţei, Coica a dat de înţeles că anul 2016 se anunţă unul extrem de tumultuos, cu multe şicane şi discuţii.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37300"]