Coica: ,,Kereskenyi este o ruşine pentru UDMR’’

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 14, 2016 17:33

Coica: ,,Kereskenyi este o ruşine pentru UDMR’’

Primarul Dorel Coica continuă să îşi înţepe contracandidatul din partea UDMR la fotoliul de primar al municipiului Satu Mare. În cadrul unei conferinţe de presă organizată joi, edilul-şef l-a acuzat de ilegalităţi pe Kerskenyi Gabor, afirmând că actualul deputat nu a respectat hotărârea de Consiliu Local, care este împotriva afişelor electorale.

Kereskenyi Gabor a împânzit oraşul cu mai multe afişe prin care anunţă încheierea haosului din Satu Mare, însă pe acestea nu apar nicidecum mesaje sugestive care să îi îndemne pe cetăţeni să voteze cu candidatul UDMR. Cu toate acestea, Dorel Coica spune că deputatul nu dispune de nicio aprobare din partea Primăriei.

Dorel Coica îl numeşte ,,o ruşine’’ pe contracandidatul său, spunând că acesta a stârpit imaginea UDMR-ului odată cu decizia de a împânzi oraşul cu panouri electorale.

Kereskenyi Gabor nu a rămas indiferent la acuzaţiile lui Coica, afirmând că edilul ,,nu are habar’’ de legislaţia în vigoare.

Primarul Coica a anunţat că în perioada imediat următoare va lansa ,,serialul Kereskenyi’’, un ,,sitcom’’ menit să-l descoase pe candidatul UDMR din toate punctele de vedere.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42410"]