Coica: ,,Nu mă interesează sfaturile lui Kereskenyi”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 30, 2016 18:18

Coica: ,,Nu mă interesează sfaturile lui Kereskenyi”

În urma declarației șefului Poliției Locale, Ioan Precup, conform căreia femeile nu ar trebui să circule singure noaptea pe stradă, deputatul UDMR Kereskenyi Gabor a reacționat și i-a cerut acestuia demisia. Primarul Dorel Coica are un mesaj pentru deputat.

Printr-o postare pe pagina personală a unei reţele de socializare, deputatul Kereskenyi Gabor, actual candidat UDMR la primăria Municipiului Satu Mare solicită demisia de onoare a şefului Poliţiei Locale Satu Mare, Ioan Precup. Acesta consideră că sătmărenii nu sunt în siguranţă, iar cazul femeii agresate în centrul oraşului a fost tratat cu superficialitate. Într-o română stâlcită Kereskenyi declară următoarele: ,, Mai mult decât atât, șeful poliției locale, omul de încredere al primarului Coica răspunde cu aroganță și propune ca femeile să nu circule singure noaptea! Solicit demisia de onoare a directorului Ioan Precup, dacă nu prezintă sătmărenilor, atunci primarul să-l demită. Nu numai pentru această declarație arogantă ci din motivul că ne-a demonstrat ineficiența.”. În urma acestei declaraţii, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica a reacționat.

Vă reamintim că atât Dorel Coica cât și Kereskenyi Gabor sunt candidați la primăria municipiului Satu Mare din partea PSD respectiv UDMR.

Coica: ,,Nu mă interesează sfaturile lui Kereskenyi” –>> http://goo.gl/4EXLB5

Posted by TV1 Satu Mare on 30 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41644"]