Coica vorbește despre planurile ascunse ale lui Kereskenyi

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 12, 2016 19:14

Coica vorbește despre planurile ascunse ale lui Kereskenyi

După ședința de Consiliu Local, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Coica a aruncat bomba”. Acesta a declarat că deputatul Kereskenyi i-ar fi spus în birou că după ce va deveni primar va aduce în instituție specialiști din Ungaria. În ceea ce privește familia Țânțas, edilul șef a declarat că aceștia sunt “niște oameni distructivi”.

Primul punct al ședinței extraordinare de Consiliu Local care trebuia să aprobe statul de funcții și organigrama aparatului de specialitate al primarului, a căzut, în opinia primarului, datorită intervenției deputatului UDMR Kereskenyi Gabor care și-a sfătuit colegii de partid să nu voteze proiectul.

Coica și-a exprimat public nemulțumirea față de indemnul clar a lui Kereskenyi Gabor, transmis colegilor de partid în ședința de Consiliu Local, prin care acesta le-a spus să nu voteze proiectul. Primarul se întreabă ce drept are deputatul maghiar să ia o asemenea poziție în Consiliul Local.

În ceea ce privește ștrandul, Coica a declarat că știe de ce este dușmanul familiei Tânțaș.

Edilul șef al Sătmarului a mai spus că după această ședință de Caonsiliu, datorită atitudinii, consilierii locali UDMR s-au “degradat” în fața lui.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42275"]