Concert caritabil organizat de tineri artiști sătmăreni

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 17, 2016 11:12

Concert caritabil organizat de tineri artiști sătmăreni

O mână de artiști tineri sătmăreni în frunte cu Aldo Blaga s-au gândit să fie și ei anul acesta spiriduși ai lui Moș Crăciun. Tinerii au organizat un concert caritabil prin intermediul căruia vor să-i ajute pe copiii cu diferite probleme de sănătate.

Astfel, vineri 16 decembrie va avea loc un concert la Music’at începând cu orele 18:00 iar persoanele care vor să facă o bucurie copiilor cu probleme de sănătate sunt invitați la acest eveniment. Organizatorul principal al concertului caritabil este Aldo Blaga.

Alături de el, pe scenă vor urca și alți artiști sătmăreni printre care Sorin Petric, Florin Brîndușan, Petrică Mureșan, Raluca Dumbrăvescu, Romina şi Cristi, Ioana Simion, George Negrea, Hermina Hotca și Alexandra Mărcuț. Prin intermediul acestui concert, tinerii artiști vor să strângă bani pentru ajutorarea copiilor suferinzi (fie de sindrom Asperger, Down, Autism sau vreo formă sau alta de Cancer). Rezervări – 0743 933 541.  Donaţia minimă este de 20 de RON (intrare pe bază de clătite ). Cei care nu vor putea fi prezinți la concerul de vineri seara au șansa de a face o fapta bună și la concerul organizat sâmbătă, în aceeași locație începând de la ora 18:00.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53620"]