Concert extraordinar de colinde în prezenţa PS Iustin Sigheteanul

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 21, 2015 17:25

Concert extraordinar de colinde în prezenţa PS Iustin Sigheteanul

Catedrala Adormirii Maicii Domnului din municipiul Satu Mare s-a dovedit neîncăpătoare duminică seara pentru mulţimea de credincioşi venită să ia parte la deja tradiţionalul concert de colinde, susţinut de unele dintre cele mai puternice coruri din judeţ.

Concertul de colinde s-a desfăşurat cu binecuvântarea şi în prezenţa Preasfinţitului Iustin Sigheteanul, arhiereu vicar al Maramureşului şi Sătmarului. De asemenea, între cei peste 100 de credincioşi care au simţit cu adevărat magia Crăciunului prin sumedenia de colinde de suflet, s-au aflat şi personalităţi importante ale judeţului Satu Mare. Îi amintim pe Adrian Ştef, preşedintele Consiliului Judeţean, primarul Dorel Coica, prefectul Eugeniu Avram, deputatul Octavian Petric şi managerul Spitalului Judeţean, Marcela Papici.

Şeful de la Palatul Administrativ spune că biserica dovedeşte încă odată, prin organizarea unor asemenea evenimente de înaltă ţinută, că are un rol esenţial în viaţa societăţii.

Preşedintele Ştef a precizat că prezenţa în număr considerabil a sătmărenilor de altă religie la concertul de colinde de la Catedrala Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului, certifică faptul că cetăţenii judeţului Satu Mare au fost şi sunt în continuare toleranţi şi se respectă unii pe alţii.

Concert extraordinar de colinde în prezenţa PS Iustin Sigheteanul –>> http://goo.gl/neiN5H

Posted by TV1 Satu Mare on 21 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37155"]